Bestel bij BCC de Acer chromebook CB5-312T-K5G1. Slechts € 389.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

De voordelen van een Chromebook & ChromeOS
Chromebooks zijn er in veel varianten van verschillende merken. Ze werken allemaal in plaats van Windows of macOS op het lichte & snelle Chrome OS van Google. Omdat ze geen dure processor en geheugen nodig hebben zijn ze vaak veel voordeliger in aanschaf. Omdat alles in de Cloud wordt opgeslagen kun je ook vanaf andere apparaten eenvoudig bij je gegevens. Je hoeft alleen maar te verbinden met je google account. Heb je even geen internet, geen probleem, je bestanden worden intern opgeslagen en zodra je weer online bent doorgestuurd naar je Google account. Met de Google Playstore heb je beschikking over alle bekende Google Apps en vele andere bekende applicaties. ChromeOS blijft zichzelf updaten, je laptop blijft hierdoor altijd snel opstarten. Kortom: een Chromebook is een snelle en voordelige laptop voor vele online toepassingen!
Een lichte, flexibele Chromebook dat ontworpen is om te gaan en te staan waar u wilt, of het nu voor de lol is of voor werk. Geniet van uw favoriete apps.
De juiste modus voor het juiste moment
Dankzij vier verschillende manieren waarop je dit Chromebook kan gebruiken – notebook, pad, weergave en tent – werk je altijd op de manier die jij het prettigst vindt. Als normale laptop, op schoot als tablet (touchscreen!) of zet hem neer als je bijvoorbeeld een TV programma wilt bekijken
Doe meer, maar blijf je vermaken
Rond alle taken van de dag af en ga daarna terug naar huis om van je favoriete mediabestanden te genieten. Dankzij zijn formaat is hij makkelijk mee te nemen en ook zo weer ingepakt. Dankzij de sterke accu is het ook niet altijd noodzakelijk om je oplader mee te nemen.
Kortom, een uiterst flexibele allrounder, die er voor je is wanneer je hem nodig hebt.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Acer in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.